KARABÜK SAFRANBOLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI KAYMAKAMIMIZ SAYIN DR.FATİH ÜRKMEZER BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

2019-2020 YILI OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI KAYMAKAMIMIZ SAYIN DR.FATİH ÜRKMEZER BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

         2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında okul güvenliği toplantısı yapıldı. 
         Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer Başkanlığında Sunal Tülbentçi Öğretmenevi yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Cavit Yılmaz Tamtürk, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Emrah Aydın, , Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Mehmet Deniz, Minibüsçüler ve Halkotobüsçüleri Kooperatifi Başkanı,  Okul Müdürlerimiz, Okul Aile Birliği Başkanlarımız ve Okul Servisçileri katıldı.
Yeni bir Eğitim Öğretim yılına daha başlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirten Kaymakamımız Sayın Dr.Ürkmezer;" Tüm eğitim ve öğretim kademelerindeki öğrencilerimizin evlerinden çıkıp okullarına gidip,tekrar dönene kadar olan süreçte sağlıklı bir şekilde ulaşımının, güvenliğinin, eğitiminin, tüm psikolojik ve sosyolojik desteğinin ilgili kurumlarımızın koordinasyonunda sağlamakla mükellefiz.  Eğitim denildiğinde içinde birçok unsurun barındığını ve bu unsurlarında hepsi nin geleceğimizin teminatı çocuklarımızı merkeze aldığını hepimiz bilmeliyiz ve bu doğrultuda atacağımız her adımı etraflıca düşünerek atmalıyız. Çocuklarımızın ulaşımı, güvenliği, sosyal ve psikolojik durumu bizler için ne kadar önemli ise bu imkânları temin eden ve birebir içerisinde sorumluluğa sahip sizler içinde bir o kadar önemlidir. Bağımlılıkla mücadele, çocuklarımızın sosyal becerilerinin geliştirilmesi ve okul servisleri gibi öncelik ihtiva eden konuları destekleyen projelere önem veriyoruz ve bugüne kadar bu hususta birçok projeye de imzamızı attık. Yarın yapacağımız "Gençler Safranbolu Safranına  Sahip Çıkıyor" projemizin hedeflerinden bir tanesi de çocuklarımızın yaparak yaşayarak öğrenmesini desteklemektir. Ben yeni eğitim öğretim yılında başta geleceğimiz olan yavrularımız olmak üzere, tüm eğitim kademelerindeki öğreticilerimize, velilerimize ve eğitime hizmet veren tüm çalışanlara başarılar diliyorum" dedi. 
         Konuşmanın ardından okul servisleri, taşımalı eğitim, okul önü güvenliği, okullarda güvenlik kameraları, okulların yakınındaki büfe park gibi alanlarda denetimlerin sıklaştırılması gibi konular görüşüldü. Toplantının sonunda diğer katılımcılarında fikirleri alındı.

 

17-09-201917-09-201917-09-201917-09-201917-09-201917-09-2019

Safranbolu Hükümet Konağı 4.Kat - 03707121179

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.