KARABÜK SAFRANBOLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

              Safranbolu İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü sene başı müdürler kurulu toplantısı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salon'un da  yapıldı.
              Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Gümüş başkanlığında gerçekleşen toplantıya Şube Müdürümüz Sayın Ayhan Özeken, Sayın Murat Çorbacı, Sayın Ayhan Yılmaz ve tüm okul müdürlerimiz katıldı. Toplantıda 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda 2019-2020 EğitimÖğretim Faaliyetleri kapsamında yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi, Hayatboyu öğrenme faaliyetleri kapsamında açılacak kurslar , Kurum ve Kuruluşlarla İşbirliği faaliyetleri,Yerel-Ulusal ve Uluslararası Projeler,DYK faaliyetleri vb.  gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

              Sayın Gümüş, Kurul Öncesi Yapmış olduğu açılış konuşmasında "Hayırlısı ile eğitim öğretime başlıyoruz. 2018/2019 Eğitim Öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında ise okullarımızın bu başarılarını daha üst noktalara taşıyacağına olan inancını dile getirdi.

              Sayın Gümüş; "İlçe olarak eğitimde önemli bir başarının yakalandığını, bu başarıların arkasının geleceğini ifade ederken, verdiği desteklerden ötürü Safranbolu Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer'e teşekkürü borç bildiklerini" söyledi

              Sayın Gümüş, 'yaptığımız iş aşkla, neşeyle yapmamız gerektiğini, İltifat beklemeden marifete talip olmak hayalimizin olması ve çocuğun hayatına dokunmanın, onunla her gün göz göze gelmenin, bazen anneden ve babadan dahi önemli bir yer tutmak, umut dolu çocuk dünyasının kaptanı ve kahramanı olmamız gerektiğini"  ifade ettiler.

              Eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde başlaması için tüm idarecilerimizin üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiğini vurgulayan Sayın Gümüş, yapılan ziyaretlerde okullarımızda eğitim öğretimi engelleyecek herhangi bir sorunun bulunmadığını dile getirdi.

              Sayın Gümüş okula uyum sürecinde yeni gelen öğrencilerimiz daha çabuk uyum sağlamaları amacıyla çocuk-aile-öğretmen tanışma etkinlikleri, okul ile eğitim ortamına ve arkadaşlarıyla kaynaşmalarına yönelik etkinliklerin yapılacağından söz etti.

              İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz tarafından yetkili oldukları birimlerle ilgili iş ve işlemler hakkında bilgiler verdiler.

              Okul Müdürlerimiz dilek ve temennileri dinlendikten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Gümüş yeni eğitim öğretim yılın hayırlı olmasını söyleyip başarılar diledikten sonra toplantıyı sonlandırdı.

 

29-08-201929-08-201929-08-201929-08-201929-08-2019

Safranbolu Hükümet Konağı 4.Kat - 03707121179

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.